Horsens Hospital

Attraktive og topmoderne seniorboliger med miljø og fællesskab i hjertet af HorsensUdendørs 2

Horsens Hospital er en historisk borgerlig stiftelse, grundlagt af Frederik den anden i 1560.
Den ældste del af stiftelsen, nemlig bygningen ud mod Hospitalsgade, går helt tilbage til grundlæggelsen. Lige siden har stiftelsen haft til formål at sikre trygge rammer for byens ældre borgere. Den fredede hovedbygningen indeholder ud over enkelte lejligheder og fællesfaciliteter blandt andet en lille hyggelig kirke, der med sin smukke Maria-altertavle fra 1400-tallet er med til at give hele stedet karakter. Kirken fungerer i dag som sognekirke med gudstjenester på alle søn- og helligdage

Super lækre seniorboliger:
I dag danner stiftelsen rammen om 21 centralt beliggende og nyrenoverede boliger, på mellem 50 og 100 kvadratmeter og med alle moderne bekvemmeligheder. Ud over at opfylde alle de krav, man må stille til tidssvarende boliger til ældre mennesker, tilstræbes det også, atLejlighed lejlighederne skal være de ideelle rammer om et trygt og indholdsrigt liv, hvor fællesskab og respekt for individet prioriteres højt. Lejlighederne er over de sidste år blevet totalt renoverede med vægt på gode materialer og hensigtsmæssig og praktisk indretning. Lejen for de atmosfærefyldte boliger varierer alt efter størrelse og indretning. Prisen indbefatter fri afbenyttelse af husets mange atmosfærefyldte fællesfaciliteter, hyggelige fællesrum og gårdhavemiljøer. En historisk spisestue danner således rammen om fællesspisning, foredrag og andre tilbud om meningsfyldt samvær.
Året igennem bliver der her arrangeret forskellige fælles aktiviteter så som foredragsaftener, studiekredse, diskussionsaftener og beboerfester. En smukt møbleret tv-stue kan også bruges til private arrangementer, eventuelt sammen med husets veludstyrede køkken.
Fælles vaskerum med moderne maskiner og et værksted indgår også i de mange tilbud, huset stiller til rådighed.Eksempel 62 m2 nettoEksempel 78 m2 netto

 

 

 

 

 

 

Se vores videoer af seniorboligerne her.

Personalet består ud over forstanderen af en portner og en sekretær. De sørger for, at alt i huset fungerer tilfredsstillende og er på alle måder med til at sikre, at beboerne kan føle sig trygge og veltilpasse.

Plads til både fællesskab og privatliv – og med et righoldigt kulturliv lige uden for døren

Horsens Hospital profilUdendørs

Byen og omgivelserne
Horsens Hospital er centralt placeret, få skridt fra byens berømte hovedgade og tæt ved alle slags butikker og byens mange andre tilbud. Med sin placering ved den smukke Horsens Fjord og omgivet af skove, søer og åer, er Horsens i den grad begunstiget med naturoplevelser af alle arter. Et stort og spændende fuglereservat med hundreder af fuglearter indbyder sammen
med fjorden og skovene ved Bygholm og Boller til vandreture, naturoplevelser og rekreation. Der er ligeledes alle muligheder for mere aktivt at nyde naturen på byens og omegnens golfbaner eller i en båd på fjorden.

Horsens by er internationalt kendt for sit rige kulturliv. Her er teater, store opsigtsvækkende
koncertarrangementer, middelalderfestival og adskillige museer, ligesom der er righoldige
uddannelsesudbud til alle aldersklasser. Byen er endvidere præget af et ualmindeligt rigtSøndergade centrum
sportsliv, hvor der er plads til både fællesskab og elitepræstationer. Ikke blot ligger Horsens Hospital centralt placeret i byen med let adgang til offentlige transportmidler. Horsens ligger også centralt placeret i landet. Sammen med gode jernbane- og motorvejsforbindelser giver byens placering mulighed for at nå venner og familie på få timer, uanset hvor i landet de bor. Mere central placering i landet findes simpelthen ikke. Og den internationale Billund Lufthavn ligger mindre end en time borte.

Se videoer fra omgivelserne i og uden for seniorboligerne på hjemmesiden

Du kan også downloade vores flotte brochure vi har lavet om seniorboligerne på Horsens Hospital.

Link til kort
 
Hjemmeside: www.horsenshospital.dk
 
Kontakt:
Levysgade 6
8700 Horsens
mail@horsenshospital.dk
Tlf. 72183885
v/ forstander Jette Lund Jensen